Skip to main content

Als het op 8 mei zover is om op mijn fiets te stappen, moet ik goed opletten dat ik niet per ongeluk naar zuid vertrek in plaats van NOORD. Ik ben namelijk helemaal ondersteboven van de enorme stroom donaties die de afgelopen dagen is binnen gekomen. Het is absoluut ver boven mijn verwachting. Naar welke kant ik straks ook mag fietsen, de crowdfunding ligt in elk geval goed op koers!

Dankbaar word ik ervan. En niet alleen dat, vooral gemotiveerd! Als ik zie hoeveel mensen dit initiatief steunen dan kan het natuurlijk onmogelijk nog mislukken. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. Enerzijds trainen en veel kilometers maken, maar vooral testen. Heb ik de juiste materialen of mis ik nog iets? Hoe doen andere wereldfietsers dat en welke tips en trucs hebben zij voor mij? Ik ga ongetwijfeld prachtige mensen tegenkomen, maar die ontmoetingen zijn in zeker zin toch vluchtig, hoe inspirerend dan ook. Hoe overleef ik dan de ‘eenzaamheid’ van een bijna zeven weken durende solo-expeditie? En vooral… kan ik me daar überhaupt op voorbereiden?

Heb jij zelf ervaring met dit soort lange tochten? Ik hoor het graag als je tips hebt. Heb je ideeën voor activiteiten of initiatieven om de actie tot een nog groter succes te brengen? Ken je of heb je een bedrijf dat mijn actie voor Toon Hermans Huis Parkstad wil sponsoren?
Ik hoor het graag via Facebook (daar kun je de WhatsApp knop gebruiken) of Instagram. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de website 5KNOORD

Ver boven alle vragen uit overheerst op dit moment dankbaarheid! Dankjewel allemaal voor jullie donatie. En bedankt ‘hoofdsponsor’ Nationaal Fonds tegen Kanker