Skip to main content

Sponsoren & Doneren

Sponsoren & Doneren

Sponsoren & Doneren

Sponsoren & Doneren

Sponsoren & Doneren

Wil je weten hoe je me kunt helpen?

 

Er zijn vele manieren om mij een duwtje in de rug te geven zodat ik mijn doel bereik. De snelste en eenvoudigste manier is een bedrag doneren via mijn actiepagina. Klik HIER en kies zelf het bedrag dat je wil doneren. Goed om te weten: het platform waarop mijn actie staat vraagt bij elke donatie om een vrijwillige bijdrage voor het platform zelf. Je kunt de hoogte van die vrijwillige bijdrage zelf aanpassen en zelfs op 0 euro zetten.

Zijn er ook andere manieren om mijn actie te steunen? Natuurlijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en alles wat je kan bedenken om geld voor mijn benefietstocht op te halen is okay. Daar heb je mijn toestemming niet voor nodig. Ik vertrouw er namelijk volledig op dat jouw idee creatief, ondersteunend en respectvol is. Wil je toch even afstemmen? Stuur dan een mail of WhatsApp.

Ik heb wel al een paar ideeën voor je.

 

Tot en met 1 mei kun je me inhuren als fietskoerier voor € 2,50 per km.

Google Maps bepaalt de afstand en dus de prijs, maar de minimale donatie bedraagt 5 euro. Je steunt het goede doel, bezorgt mij extra trainingskilometers én spaart het milieu! Drie vliegen in één klap. Binnen de regio Parkstad is geen enkel probleem, buiten de regio kan ik je niet garanderen. Ik heb namelijk ook nog een baan. Maar met een beetje overleg kan heel veel.

Dus: wil je iets laten bezorgen? Stuur een WhatsApp of mail.

 

Rijd alleen of samen met je familie of vrienden op zondag 24 april mee met de Toer de Toon, de jaarlijkse benefietstocht van Toon Hermans Huis Parkstad. Inschrijven kost € 27,- en doe je HIER.

 

Op mijn solo-expeditie wil ik zoveel mogelijk kamperen en zelf koken. Samen met alle kleding en andere spullen die ik nodig heb, gaat dat in fietstassen. Er zijn vijf fietstassen geschikt om te sponsoren. In ruil daarvoor staat jouw naam en logo op die tas. Goed zichtbaar voor iedereen die mij ziet fietsen en voor iedereen die mij volgt op deze site of de socials van 5KNOORD.

Dus ben jij of ken jij die ondernemer die zijn naam en logo op één van mijn fietstassen wil zien staan? Neem even contact met me op via mail of WhatsApp.

 

Leuk om te hebben of om cadeau te geven aan je (fiets)vrienden: de unieke en speciale 5KNoord-sleutelhanger.

Je koopt er al een voor € 7,50 Bestellen doe je via WhatsApp of mail.

 

Maar het mooiste is als je deel gaat uitmaken van mijn actieteam en zelf een actie start om geld op te halen. Alles kan, wafels bakken, auto’s wassen, lege flessen inzamelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Elke euro is meegenomen! Heb je een idee? Ga ermee aan de slag. Wil je toch even overleggen? Stuur dan een WhatsApp of mail.

Enne… alvast bedankt voor je hulp!

Armand
5KN-BLOG
26 juni 2023

Ik ben er eigenlijk helemaal klaar mee

Vooral dat we altijd maar 'moeten' genieten van wat we doen. Ik realiseer me dat dit niet vriendelijk klinkt. Maar ik bedoel het minder vervelend…
5KN-BLOG
2 juni 2023

Houdt het nou nooit eens op?

Het is bijna twee jaar geleden dat mijn droom om naar de Noordkaap te fietsen weer in alle volledigheid opspeelde. Had ik toen geweten dat…
5KN-BLOG
22 september 2022

Wie het kleine niet eert…

Het is net iets meer dan drie maanden geleden dat ik de Noordkaap bereikte. Ik ben in gedachten nog regelmatig onderweg. Ik kan niet ontkennen…